Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Hubertina Lucas, geboren te Heythuysen op 1 mei 1847, wonende te Weert en te Kessel, overleden aldaar op 9 november 1903, dochter van Jan Lucas en Anne Elisabeth van Dael.


Zij is getrouwd te Weert op 30 juli 1872 met
Johannes Franciscus Wildemes, veldwachter en marechaussee, geboren te Ede op 13 januari 1833, wonende te Weert, overleden te Kessel op 14 februari 1912, zoon van Jacob Wildemes en Johanna Catharina Verwiere.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Catharina, geboren te Weert rond 1873, wonende te Kessel, overleden aldaar op 14 mei 1915.
    Zij is getrouwd te Kessel op 18 april 1898 met Johannes Henderikus Tebben, marechaussee, geboren te Veendam rond 1864, zoon van Lambertus Johannes Tebben en Johanna Fikkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina