Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathea Janssen, geboren te Roggel op 15 september 1846, wonende te Kessel, overleden aldaar op 6 april 1907, dochter van Joannes Janssen en Marie Catherine Wetemans.


Zij is getrouwd te Kessel op 16 oktober 1891 met
Tilmanus Hubertus Giesberts, landbouwer, geboren te Kessel op 26 april 1861, wonende aldaar, overleden op 18 juni 1943, zoon van Joannes Conrardus Gisberts en Joanna Maria Catharina Kessels.
(Hij is later getrouwd te Kessel op 6 september 1907 met Mechtildis Janssen, geboren te Kessel rond 1874, dochter van Jacob Janssen en Engelina Beek.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina