Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Helena Giesbertz, geboren te Kessel op 22 juni 1870, gedoopt aldaar op 22 juni 1870, dochter van Jan Hendrik Gisbertz en Dorothea Agnes Rutten.


Zij is getrouwd te Haelen op 10 oktober 1904 met
Hendrik Hubert Caris, landbouwer en spoorwegarbeider, geboren te Heythuysen op 2 mei 1856, overleden te Maastricht op 17 november 1942, zoon van Michel Caris en Maria Cornelia Hendriks.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 24 januari 1885 met Mathea Kessels, dienstmeid, geboren te Roggel op 3 juli 1861, overleden te Haelen op 19 juni 1904, dochter van Hendrik Kessels en Catharina Peters.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina