Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Dewit, geboren te Maasbree op 11 oktober 1859, overleden te Haelen op 5 juni 1920, dochter van Gerard Mathijs de Wit en Maria Margaretha Schuren.


Zij is getrouwd te Haelen op 10 september 1906 met
Peter Hubertus Wijnen, klompenmaker, geboren te Buggenum op 10 november 1870, overleden te Haelen op 25 december 1919, zoon van Cornelius Wijnen en Maria Catharina Kolbers.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 23 april 1900 met Catharina Gertrudis Hubertina Opgenhaffen, modiste, geboren te Ittervoort op 6 september 1872, overleden te Haelen op 2 augustus 1904, dochter van Jozef Opgenhaffen en Anna Gertrudis van Dael.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina