Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hermanus Hubertus Waeijen, kleermaker, geboren te Haelen op 27 november 1875, zoon van Jacobus Waajen en Catharina Wijnen.


Hij is getrouwd te Kessel op 24 mei 1907 met
Johanna Jacobs, geboren te Kessel rond 1878, dochter van Willem Jacobs en Helena Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Kessel op 9 maart 1908.
  • 2 : Helena Petronella Catharina, geboren te Kessel op 18 februari 1909, overleden te Venlo op 13 december 1974.
    Zij is getrouwd te Kessel op 24 maart 1932 met Marinus Ferdinand Mulder, kleermaker, geboren te Amsterdam op 22 december 1907, zoon van Johannes Mulder en Alida Helena Jacoba Burgers.
  • 3 : Catharina Helena Petronella, geboren te Kessel op 12 mei 1914, overleden aldaar op 26 mei 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina