Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Catharina Joosten, dienstmeid, geboren te Grathem op 1 maart 1877, overleden te Maastricht op 8 maart 1940, dochter van Johannes Joosten en Helena Hubertina Dings.


Zij is getrouwd te Beesel op 5 november 1897 met
Emanuel Notermans, werkman, geboren te Limbricht op 17 oktober 1875, overleden te Maastricht op 28 mei 1948, zoon van Jan Hendrik Notermans en Maria Helena Bergmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina