Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Hubertina Naus, wonende te Swalmen.


Zij was gehuwd met
Hermanus Geraedts, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joseph, landbouwer, geboren te Swalmen op 18 maart 1887, wonende te Roermond, overleden te Swalmen op 15 december 1946.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 24 mei 1904 met Willemina Schroijen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 21 april 1903, overleden te Roermond Hospice St. Camillus op 22 augustus 1984, begraven te Swalmen op 25 augustus 1984, dochter van Godefridus Schroijen en Willemina van Pol.
  • 2 : Cornelia Gertrudis, geboren te Swalmen rond 1893, wonende te Roermond.
    Zij is getrouwd te Kessel op 3 februari 1927 met Hendrik Godfried de la Roy, tuinier en koopman, geboren te Kessel rond 1896, wonende aldaar, zoon van Petrus Hubertus de la Roy en Petronella Bruijnen.
    (Hij is eerder getrouwd te Kessel op 3 augustus 1917 met Maria Hildagonda Catharina Josephina Hermans, geboren te Kessel rond 1893, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 oktober 1923, dochter van Jan Hendrik Hubert Hermans en Maria Gertrudis Hubertina Geurts.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina