Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Angelina Maria Hubertina Lenders, geboren te Grathem op 24 maart 1919, overleden te Weert (Z) op 9 mei 1994, begraven te Leveroij, dochter van Jacobus Hubertus Lenders en Petronella Gertrudis Hubertina Bosmans.


Zij was gehuwd met
Pierre Henricus Leopold van Ool, geboren te Herten op 29 oktober 1914, overleden te Baexem op 24 juli 2003, zoon van Jan Reinier Hubertus van Ool en Gertruidis Wolters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina