Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus van de Mortel, landbouwer, wonende te Deurne.


Hij was gehuwd met
Mechelina Bongaers, wonende te Deurne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, dienstknecht, geboren te Deurne op 10 april 1882, wonende te Neer.
    Hij is getrouwd te Kessel op 14 januari 1910 met Elisabeth Janssen, geboren te Helden rond 1890, dochter van Franciscus Janssen en Elisabeth Verlinden.
  • 2 : Antonetta, geboren te Deurne en Liessel rond 1884, overleden te Grathem op 21 januari 1967.
    Zij is getrouwd te Helden op 9 januari 1911 met Lambertus van Stiphout, landbouwer, geboren te Stiphout rond 1881, zoon van Theodorus Joannes van Stiphout en Petronella Swinkels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina