Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Antonetta Fleuren, winkelierster, geboren te Kessel op 24 april 1870, overleden op 14 maart 1955, dochter van Jacob Hubert Fleuren en Judith Hubertina Gubbels.


Zij is getrouwd te Kessel op 13 november 1897 (1) met
Hendrikus Martinus Kessels, koopman, geboren te Kessel rond 1869, overleden aldaar op 25 februari 1904, zoon van Renier Jacob Kessels en Anna Dorothea Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Gertrudis Petronella, geboren te Kessel rond 1902.
    Zij is getrouwd te Kessel op 17 november 1927 met Petrus Hubertus Stappers, kantoorhouder PTT, geboren te Grubbenvorst rond 1896, zoon van Peter Franciscus Stappers en Elisabeth Johanna Maria Coenders.

Zij is getrouwd te Kessel op 16 januari 1911 (2) met
Theodorus Ueberbach, schilder, geboren te Helden op 24 december 1862, zoon van Johannes Wilhelmus Ueberbach en Willemina Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Wilhelmus Antonius, schilder, geboren te Kessel op 23 september 1913.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 29 januari 1946 met Hubertina Petronella Elisabeth Verkoijen, geboren te Nederweert op 15 september 1916, dochter van Wilhelmus Hubertus Verkoijen en Maria Hendrina Elisabeth Legros.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina