Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Ida Hendrika Janssen, geboren te Horn op 9 januari 1914, overleden te Roermond op 12 februari 1983, begraven te Herten op 16 februari 1983, dochter van Peter Joannes Janssen en Maria Huberta Neten.


Zij is getrouwd te Herten op 7 januari 1938 met
Theodorus Hubertus van Ratingen, geboren te Herten op 13 februari 1909, overleden te Roermond op 25 juli 1988, zoon van Joannes Hubertus van Ratingen en Anna Maria Moors.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina