Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella van den Beuken, geboren te Maasbree op 25 januari 1888, wonende te Kessel-Eik, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 22 mei 1965, dochter van Petrus van den Beuken en Johanna Smolders.


Zij is getrouwd te Kessel op 7 mei 1917 met
Pieter Antoon Hubert Bruijnen, landbouwer, geboren te Kessel op 4 mei 1886, wonende te Kessel-Eik, overleden aldaar op 11 juni 1949, zoon van Antonius Hubertus Franciscus Bruinen en Anna Helena Dings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Antonius, geboren te Kessel op 25 februari 1918, overleden te Maasbree op 26 januari 2001.
  • 3 : Antonius Christoffel Marie, landbouwer, geboren te Kessel op 6 november 1922, wonende te Kessel-Eik, overleden te Kessel op 15 november 1984.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina