Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Petronella Aarts, dienstbode, geboren te Heythuysen op 14 april 1893, overleden te Roermond op 13 augustus 1919, dochter van Jacob Aarts en Elisabeth Linssen.


Zij is getrouwd te Roermond op 4 oktober 1917 met
Henricus Hubertus Nijsen, wisselwachter bij de N.S., geboren te Roermond op 27 december 1891, overleden aldaar op 2 november 1963, zoon van Leonardus Hubertus Nijsen en Christina Hubertina Peijs.
(Hij is later getrouwd te Roermond op 13 april 1920 met Maria Gertrudis Willems, geboren te Swalmen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina