Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Maria Aarts, geboren te Heythuysen op 11 juni 1887, overleden te Kessel op 6 april 1956, dochter van Jacob Aarts en Elisabeth Linssen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 26 april 1907 (1) met
Johannes Peeters, werkman, geboren te Kessel op 13 juni 1883, overleden te Tegelen op 3 maart 1924, zoon van Godfried Peeters en Judith Timmermans.

Zij is getrouwd te Kessel op 11 juni 1925 (2) met
Jan Mathijs Schattevoet, fabrieksarbeider, geboren te Horst op 29 januari 1896, overleden te Venlo op 22 november 1965, zoon van Willem Schattevoet en Anna Katharina Jacoba Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina