Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathia Peters.


Zij was gehuwd met
Sebastien Beeck.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Andreas, landbouwer, geboren te Haelen op 30 november 1771, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 november 1813.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 mei 1800 met Christina Hendrix, geboren te Swalmen op 15 mei 1772, wonende te Haelen en te Baexem, overleden te Haelen op 28 februari 1841, dochter van Lambert Hendrix en Catharina Gerards.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina