Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Hendrix, landbouwer, geboren te Horn op 23 oktober 1882, overleden te Heel en Panheel op 17 december 1952, zoon van Petrus Hendrikx en Theresia Hubertina Houben.


Hij is getrouwd te Kessel op 25 november 1919 met
Elisa Antonetta Bruijnen, geboren te Kessel op 5 juli 1890, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 7 augustus 1954, dochter van Antonius Hubertus Franciscus Bruinen en Anna Helena Dings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Antonius Hermanus, geboren te Horn op 27 februari 1922, overleden te Heel op 6 augustus 1944.
  • 2 : Jozef Henricus Marie, geboren te Horn op 11 juni 1926, overleden te Thorn op 5 oktober 2011, gecremeerd op 10 oktober 2011.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina