Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrika Hermans, geboren te Kessel op 21 januari 1888, overleden te Heythuysen op 3 augustus 1956, begraven aldaar, dochter van Pieter Johannes Hermans en Maria Catharina Kerkhof.


Zij is getrouwd te Kessel op 28 april 1911 met
Martinus Peskens, winkelier en bakker, geboren te Kessel op 17 mei 1874, overleden te Horn (Maaslandkliniek), begraven te Heythuysen, zoon van Joannes Peter Peskens en Elisabeth Claessen.
(Hij is eerder getrouwd te Kessel op 9 november 1900 met Louisa Huberta Vites, geboren te Kessel rond 1876, overleden aldaar op 31 mei 1909, dochter van Lambertus Vites en Anna Maria Leenders.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Hendrika, geboren te Kessel in februari 1912, overleden aldaar op 12 april 1912.
  • 3 : Hubertus Martinus Joseph, geboren te Heythuysen rond 1927, overleden aldaar op 23 december 1934.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina