Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Margaretha Maria Veugelers, geboren te Kessel op 30 oktober 1897, overleden te Sittard op 15 augustus 1970, begraven te Obbicht op 19 augustus 1970, dochter van Wilhelmus Veugelers en Willemina Hubertina Teeuwen.


Zij is getrouwd te Kessel op 17 april 1919 met
Leonardus Hubertus Verheijen, geboren te Roggel op 1 april 1895, zoon van Peter Joannes Verheijen en Maria Christina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, geboren te Hunsel-Ell op 20 oktober 1919, overleden te Maastricht (Z) op 22 mei 1988, begraven te Urmond op 26 mei 1988.
    Hij was gehuwd met Suzanne Monsieurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina