Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Hubertina Venner, geboren te Baexem op 2 juli 1885, begraven te Sevenum op 4 juli 1982, dochter van Pieter Mathijs Venner en Petronella Heijmans.


Zij is getrouwd te Kessel op 28 april 1921 met
Hendrikus Hubertus Winkelmolen, timmerman, geboren te Beesel op 1 september 1890, overleden te Sevenum op 20 augustus 1971, zoon van Hermanus Winkelmolen en Joanna Maria Slabbers.
(Hij is eerder getrouwd te Kessel op 17 september 1914 met Anna Maria Petronella Timmermans, modenaaister en modiste, geboren te Kessel op 21 juli 1891, wonende te Neer, overleden te Kessel op 22 oktober 1919, dochter van Gerardus Hubertus Timmermans en Anna Catharina Versleeuwen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Herman Christiaan, geboren te Kessel in mei 1922, overleden aldaar op 2 juni 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina