Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henrica Cremers, dagloonster, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 10 mei 1786, wonende aldaar, overleden aldaar op 20 augustus 1872, dochter van Jacobus Cremers en Joanna Nijs.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 14 januari 1824 met
Petrus Joannes Verkoulen, dagloner, gedoopt te Heythuysen op 19 december 1786, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 augustus 1862, zoon van Joannes Verkoulen en Sybilla Simes.
(Hij is eerder getrouwd te Horn op 12 juli 1812 met Anna Elisabeth van Wegberg, dienstmeid, geboren te Grathem op 7 juni 1785, overleden te Heythuysen op 8 juni 1823, dochter van Jacob van Wegbergh en Jeanne Maubackx.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Hubert, dagloner, geboren te Heythuysen op 24 december 1824, overleden te Mülheim A d Ruhr (D) op 1 augustus 1872.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 mei 1862 met Maria Margaretha Bouts, dienstmeid, geboren te Urmond op 27 december 1836, dochter van Maria Judith Bouts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina