Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Angelina Janssen, landbouwster, geboren te Baexem op 29 maart 1835, overleden aldaar op 16 september 1893, dochter van Pierre Janssen en Anne Catrine Custers.


Zij is getrouwd te Baexem op 23 februari 1859 met
Jacobus Brouwers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 6 juni 1830, overleden te Baexem op 11 oktober 1898, zoon van Joannes Wolterus Brouwers en Maria Catharina Ramaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Wilhelmus, landbouwer, geboren te Baexem op 29 april 1870, overleden te Heythuysen op 25 oktober 1952.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 april 1900 met Petronella Stappers, geboren te Heythuysen op 8 februari 1867, overleden aldaar op 17 december 1947, dochter van Willem Stappers en Maria Berben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina