Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillaume Levels, dienstknecht, geboren te Baexem op 1 februari 1810, overleden te Heel en Panheel op 4 juni 1883, zoon van Jan Levels en Gertrudis Abrams.


Hij is getrouwd te Baexem op 24 april 1838 met
Marie Petronelle op Heij, dienstmeid, geboren te Haelen op 30 december 1814, overleden te Heel en Panheel op 12 april 1879, dochter van Peter op Heij en Margaretha Letiens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren te Heel rond 1840, overleden te Heythuysen op 24 april 1862.
  • 4 : Gertrudis, geboren te Heel rond 1851, overleden te Heythuysen op 31 oktober 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina