Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Thunissen, dienstmeid, geboren te 's-Gravenhage op 9 maart 1787, overleden te Kessel op 4 december 1859, dochter van Adam Thunissen en Gertrudis Sille.


Zij is getrouwd te Baexem op 23 december 1828 met
Joachim Janssen, kleermaker, geboren te Kessel op 9 juli 1773, overleden aldaar op 20 januari 1847, zoon van Servaes Janssen en Helena Deenen.
(Hij was weduwnaar van Peternel Hermans, overleden te Kessel op 21 augustus 1824. Hij is eerder getrouwd te Neer op 18 oktober 1825 met Maria Gertrudis Seems, dagloonster, gedoopt te Neer op 8 oktober 1782, overleden aldaar op 7 juli 1828, dochter van Martinus Seems en Maria Wijnen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina