Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Steuten, wonende te Heythuysen, overleden te Roggel op 31 augustus 1777.


Zij was gehuwd met
Michael Wetemans, wonende te Heythuysen, overleden na 31 augustus 1777.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, akkerman, gedoopt te Heythuysen op 9 november 1765, wonende te Roggel, overleden aldaar op 29 september 1827.
    Hij is getrouwd te Roggel op 24 april 1788 voor de kerk met Sybilla Smeets, akkervrouw, geboren te Beesel rond 1752, wonende te Roggel, overleden aldaar op 23 september 1827, dochter van Jan Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina