Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria van der Zanden.


Zij was gehuwd met
Godefridus Geurts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, dagloonster, geboren te Deurne rond 1761, overleden te Roggel op 23 november 1827.
    Zij was gehuwd met Matheus Schepers, landbouwer, gedoopt te Roggel op 29 februari 1752, overleden aldaar op 1 juni 1818, zoon van Willem Schepers en Ester Jansen.
    (Hij was weduwnaar van Joanna Mertens, overleden te Roggel op 29 juni 1787.)
  • 2 : Petronella, landbouwster, geboren te Deurne rond 1766, overleden te Nederweert op 30 juni 1841.
    Zij was gehuwd met Hendrik Smeets, landbouwer, geboren te Nederweert rond 1765, overleden aldaar op 22 juli 1845, zoon van Johannes Smeets en Catharina Vaes.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina