Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Vlekken, landbouwer, wonende te Maasniel.


Hij was gehuwd met
Mechtildis Tijssen, wonende te Maasniel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Catherine, geboren te Geilenkirchen (D) rond 1766, overleden te Horn op 11 september 1844.
    Zij was gehuwd (1) met Henri Helwegen, geboren te Roermond rond 1764, overleden aldaar op 17 mei 1809.
    Zij is getrouwd te Roermond op 5 april 1812 (2) met Jean Arnould Timmermans, huisknecht, geboren te Horn rond 1781, overleden aldaar op 26 november 1861, zoon van Jacques Timmermans en Margerite Pluijmen.
  • 2 : Hendrik, landbouwersknecht, akkerman en landbouwer, geboren te Maasniel op 16 augustus 1779, wonende te Baexem en te Roggel, overleden aldaar op 5 augustus 1826.
    Hij is getrouwd te Baexem op 30 april 1810 met Barbara Berben, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 25 mei 1778, wonende te Baexem, te Roggel en te Kessel, overleden aldaar op 15 september 1854, dochter van Wilhelmus Berben en Hendrina Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina