Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Barbara Nissen, overleden te Roggel op 13 februari 1773.


Zij is getrouwd te Roggel op 30 september 1749 voor de kerk met
Jan Caelers, overleden te Roggel op 23 april 1785.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catherina, landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1750, overleden te Roggel op 6 september 1826.
    Zij is getrouwd te Roggel op 23 mei 1771 voor de kerk met Laurentius Hillekens, landbouwer, gedoopt te Roggel op 2 november 1751, overleden aldaar op 31 juli 1804, zoon van Simon Hillekens en Gertrudis Berben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina