Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodoor Hubert Schreurs, bierbrouwer, bierbottelaar en drankenhandelaar, geboren te Horn op 7 november 1884, overleden te Roermond op 3 februari 1964, begraven te Horn, zoon van Willem Schreurs en Joanna Hubertina Theelen.


Hij is getrouwd te Kessel op 6 juli 1922 met
Hendrika Sophia Maria Bruijnen, geboren te Kessel op 8 juli 1892, overleden te Roermond op 11 september 1975, begraven te Horn, dochter van Antonius Hubertus Franciscus Bruinen en Anna Helena Dings.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jack, geboren op 16 oktober 1934, overleden op 14 december 1987, begraven te Horn.
  • 2 : Josephina Gertrudis Maria Bernadette, geboren te Horn rond 1937, overleden aldaar op 19 februari 1939.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina