Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Guillielmine Dericks, dienstmeid, geboren te Sevenum op 11 januari 1769, overleden te Nunhem op 25 augustus 1847, dochter van Henry Dericks en Henrijenne Baeten.


Zij is getrouwd te Buggenum op 1 mei 1805 met
Godefridus van Horck, kleermaker, gedoopt te Haelen op 3 februari 1780, overleden te Roermond op 30 mei 1857, zoon van Joannes van Horck en Cornelia Pollart.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henri, geboren te Haelen op 2 maart 1806, overleden aldaar op 6 maart 1806.
  • 2 : Henriette, geboren te Haelen op 20 mei 1809, overleden te Roermond op 2 augustus 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina