Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margarithe Ingeveldt, dienstmeid, geboren te Haelen op 31 december 1813, overleden te Thorn op 20 juli 1846, dochter van Gerardus Ingeveldt en Anna Maria Curvers.


Zij is getrouwd te Beegden op 23 april 1842 met
Pieter Jan Corstjens, metselaar, geboren te Thorn op 24 februari 1817, overleden aldaar op 6 november 1890, zoon van Andreas Corstjens en Martina Corstjens.
(Hij was later gehuwd met Maria Mechtildis Salden, geboren te Obbicht. Hij was later gehuwd met Maria Catharina Mewissen, geboren te Thorn.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina