Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henrina Smeets, wonende te Herten.


Zij was gehuwd met
André van Vlodrop, wonende te Herten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Getruij, geboren te Herten rond 1768, overleden te Horn op 25 mei 1823.
  • 2 : Peter, akkerman en dienstknecht, geboren te Herten op 9 maart 1780, wonende te Horn en te Buggenum, overleden aldaar op 9 oktober 1863.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 1 februari 1804, getrouwd aldaar op 31 januari 1804 voor de kerk met Aldegonda Lucas, landbouwster, geboren te Horn op 14 april 1786, wonende te Buggenum, overleden te Horn op 10 maart 1813, dochter van Ferdinand Lucas en Wilhelmine op 't Roodt.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina