Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina van Horck, dienstmeid, gedoopt te Haelen op 28 maart 1785, overleden aldaar op 24 augustus 1837, dochter van Joannes van Horck en Cornelia Pollart.


Zij is getrouwd te Haelen op 25 oktober 1815 met
Hendrik Janssen, landbouwer en arbeider, geboren te Kessel op 23 mei 1792, zoon van Sebastiaan Janssen en Jacomina Dentjens.
(Hij is later getrouwd te Haelen op 27 oktober 1837 met Joanna Gertrudis Boom, dienstmeid, geboren te Horst op 11 december 1796, overleden te Haelen op 18 april 1841, dochter van Theodorus Boom en Adriana van de Craenmeir.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina