Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Nijssen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 5 juli 1764 voor de kerk met
Jacomina Verboekent.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ida, landbouwster en akkervrouw, gedoopt te Buggenum op 1 mei 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 februari 1837.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 4 mei 1791 voor de kerk (1) met Martinus Cuijpers, gedoopt te Buggenum, overleden aldaar op 30 mei 1795.
    Zij was gehuwd (2) met Theodorus Bouten, geboren te Baarlo rond 1763, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 21 december 1803, zoon van Godefridus Bouten en Marie Aelers.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 29 juni 1808 (3) met Wilhelmus Linssen, landarbeider, geboren te Haelen op 3 april 1777, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 6 maart 1849, natuurlijke zoon van Matthia Linssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina