Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Dorothea Timmermans, dienstbode, geboren te Heythuysen op 10 september 1906, dochter van Jacobus Timmermans en Anna Gertrudis Houben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 mei 1932 met
Jacobus Hubertus Rijks, fabrieksarbeider, geboren te Heythuysen op 22 januari 1904, overleden te Deurne op 6 december 1966, begraven te Heythuysen, zoon van Christiaan Rijks en Elisabeth Hubertina Ververs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Jacobus Marie, kennelhouder, geboren te Heythuysen op 16 mei 1933, overleden aldaar op 30 juni 1980.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina