Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Dorothea Timmermans, geboren te Heythuysen op 28 april 1905, overleden te Eindhoven (Z) op 4 april 1972, dochter van Jacobus Timmermans en Anna Gertrudis Houben.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 juli 1942 met
Adrianus Cornelis Versmissen, melkslijter, geboren te Bergeyk rond 1903, zoon van Adriaan Cornelis Versmissen en Anna Jaspers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina