Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Aerts, dagloner, gedoopt te Haelen op 6 februari 1768, overleden te Buggenum op 3 maart 1829, zoon van Dirick Aerts en Maria Elisabeth Frinsen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 29 juli 1803 met
Maria Pijls, gedoopt te Buggenum op 28 april 1777, overleden aldaar op 4 juni 1806, dochter van Godefridus Pijls en Gertrudis Verheggen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodore, geboren te Buggenum op 10 mei 1804, overleden aldaar op 9 juni 1816.
  • 2 : Gertrude, geboren te Buggenum op 16 september 1805, overleden aldaar op 18 september 1806.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina