Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Maessen, overleden te Buggenum.


Zij was gehuwd met
Jacobus Colbers, overleden te Buggenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martin, geboren rond 1734, overleden te Buggenum op 21 maart 1807.
  • 2 : Joannes, dagloner, geboren te Horn op 29 oktober 1735, overleden te Buggenum op 28 november 1813.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 25 juli 1801 voor de kerk met Matthia Gerits, gedoopt te Neer op 27 februari 1755, overleden te Buggenum op 9 augustus 1828, dochter van Cornelis Geradts en Hendrina Pijls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina