Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gilles Pijls.


Hij was gehuwd met
Corneille Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Godefridus, dagloner, geboren rond 1727, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 5 februari 1811.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 5 juli 1764 voor de kerk met Gertrudis Verheggen, overleden te Buggenum op 3 oktober 1800.
  • 2 : waarschijnlijk Mechtildis, dagloonster, geboren rond 1734, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 1 januari 1820.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 12 augustus 1760 voor de kerk met Theodorus Janssen, dagloner, gedoopt te Buggenum op 15 februari 1732, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juli 1809, zoon van Jacobus Jansen en Helena Jegers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina