Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Meuvissen, overleden te Buggenum.


Hij was gehuwd met
Marie Hendrix, overleden te Buggenum.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Bernard, veehouder, gedoopt te Buggenum op 28 oktober 1761, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 juni 1810.
    Hij is getrouwd te Haelen op 8 oktober 1792 voor de kerk met Maria Josepha Verhaeg, dagloonster, gedoopt te Maasniel op 20 maart 1764, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 5 mei 1820, natuurlijke dochter van Cornelia Tessers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina