Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Chretien Beeren, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 januari 1776.


Hij was gehuwd met
Agnes Joosten, gedoopt te Buggenum op 5 maart 1742, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 januari 1816, dochter van Lambertus Joosten en Sibilla van Herten.
(Zij is later getrouwd te Buggenum op 22 april 1779 voor de kerk met Godefridus Wiltschuts, dagloner, geboren rond 1745, gedoopt te Swalmen, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 1 november 1820, zoon van Hubertus Wiltschuts en Elisabeth Menten.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sibilla, geboren te Buggenum rond 1774, overleden aldaar op 26 januari 1851.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina