Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Nijssen, overleden voor 1815.


Hij was gehuwd met
Windeline Bulders, geboren rond 1722, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 14 augustus 1815.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, landbouwster, gedoopt te Haelen op 12 februari 1754, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 4 januari 1815.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 6 april 1780 voor de kerk met Joannes Joosten, gedoopt te Buggenum op 18 december 1748, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 september 1807, zoon van Petrus Joosten en Joanna Janssen.
  • 2 : Henricus, gedoopt te Haelen op 21 oktober 1756.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina