Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Vestiens, overleden te Buggenum.


Zij is getrouwd te Buggenum op 18 november 1728 voor de kerk met
Paulus Beeren, overleden te Buggenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Agnes, gedoopt te Buggenum op 16 januari 1737, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 november 1813.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 27 november 1767 voor de kerk met Petrus Colberts, landbouwer, gedoopt te Buggenum op 4 februari 1743, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 augustus 1811, zoon van Wilhelmus Colbers en Anna Joosten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina