Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathilde Slabbers, dagloonster, wonende te Swalmen.


Zij was gehuwd met
Johannes Heuts, wonende te Swalmen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ida, dienstmeid, geboren te Swalmen op 4 oktober 1776, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 februari 1851.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 24 oktober 1811 met Joannes Wolters, dagloner, gedoopt te Buggenum op 12 augustus 1753, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 mei 1828, zoon van Joannes Wouters en Joanna Joosten.
    (Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 21 november 1782 voor de kerk met Elisabeth Schreurs, dagloonster, geboren te Haelen rond 1755, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 15 juni 1809, dochter van Mathias Schreurs en Joanna Verbouket.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina