Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Schreurs, dienstmeid, gedoopt te Beegden op 25 juli 1780, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 12 april 1810, dochter van Joannes Schreurs en Maria Gertrudis Weerens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 3 juni 1809 met
Pierre Mathieu Chrisostome Creutser, hoefsmid, geboren te Kirchhoven (D) op 27 januari 1786, overleden te Horn op 11 augustus 1858, zoon van Mathieu Nicolas Creutser en Marie Agnes Keulen.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 4 oktober 1810 met Martine Pollaert, dienstmeid, geboren te Horn op 9 februari 1784, overleden aldaar op 14 december 1841, dochter van Mathieu Pollaert en Jeanne Boonen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marguerite, geboren te Buggenum op 7 april 1810, overleden aldaar op 1 april 1812.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina