Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Creutzer, landbouwster, geboren te Horn op 20 november 1813, overleden te Herten op 28 november 1892, dochter van Pierre Mathieu Chrisostome Creutser en Martine Pollaert.


Zij is getrouwd te Horn op 22 juni 1839 met
Peter Thissen, landbouwer, geboren te Herten op 2 januari 1805, overleden aldaar op 18 april 1868, zoon van Joachim Thissen en Elisabeth Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joachim, landbouwer, geboren te Herten op 5 mei 1840, overleden te Posterholt op 7 december 1910.
    Hij is getrouwd te Beegden op 14 juni 1873 met Hendrina Margaretha Verlinden, geboren te Beegden op 31 oktober 1842, overleden te Posterholt op 25 januari 1908, dochter van Hendricus Verlinden en Petronella Franssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina