Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrude Cuijpers, geboren te Horn op 28 april 1819, overleden te Swalmen op 21 augustus 1867, dochter van Pierre Cuijpers en Marie Joseph Creemers.


Zij is getrouwd te Horn op 18 oktober 1847 met
Joannes Geraedts, dienstknecht, geboren te Swalmen op 18 oktober 1822, overleden aldaar op 2 september 1906, zoon van Theodorus Geraedts en Gertrudis Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodoor Hubert, dienstknecht, geboren te Horn op 26 juni 1847, overleden te Swalmen op 10 oktober 1921.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 3 mei 1873 met Anna Maria Slabbers, naaister, geboren te Swalmen op 19 februari 1848, overleden aldaar op 18 augustus 1936, dochter van Pieter Slabbers en Petronella Wilms.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina