Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Veugelaers.


Zij was gehuwd met
Dieu Donne Blangh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwer, geboren te Horn op 16 juni 1730.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Robertina Drouillon.
    Hij is getrouwd te Beegden op 11 december 1801, getrouwd te Neer op 25 februari 1797 voor de kerk (2) met Mathia Arets, dienstmeid, gedoopt te Neer op 14 maart 1764, wonende te Neer in het Dorp, dochter van Matthias Arets en Helena Voegels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina