Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andreas Klerckx.


Hij was gehuwd met
Aldegonda Le Blanc.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Beegden op 22 oktober 1762, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 mei 1818.
    Zij is getrouwd te Beegden op 31 maart 1802, getrouwd te Herten voor de kerk met Petrus Curvers, dagloner, gedoopt te Buggenum op 15 september 1777, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 juli 1810, zoon van Gerardus Curvors en Margaretha Pluijmen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina