Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Wijnen, landbouwer, geboren rond 1759, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 9 september 1820, zoon van Wijnandus Wijnen en Joanna Verheggen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 14 april 1795 voor de kerk met
Anna Gertrudis Tosquiné, landbouwster, gedoopt te Buggenum op 5 december 1749, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 april 1820, dochter van Stephanus Tosquiné en Catharina op de Bool.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, landbouwster, gedoopt te Buggenum op 3 februari 1796, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 juli 1833.
    Zij is getrouwd te Buggenum op 22 juli 1817 met Conrardus van de Berg, dienstknecht en voerman, gedoopt te Neer op 12 februari 1787, wonende aldaar en te Buggenum, overleden aldaar op 12 februari 1845, zoon van Godefridus van de Berg en Maria Elisabetha Coenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina