Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antoine Peters.


Hij was gehuwd met
Cornelie Brouns.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antoon, dienstknecht, geboren te Beegden op 22 augustus 1781.
    Hij is getrouwd te Beegden op 19 april 1814 met Maria Magdalena Koninckx, dienstmeid, geboren te Grathem op 9 november 1789, dochter van Joannes Konincks en Joanna Gubbels.
  • 3 : Hendrik, boerenknecht en landbouwer, geboren te Beegden op 7 september 1785, overleden te Buggenum op 28 augustus 1854.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 22 september 1813 met Sibilla Joosten, landbouwster, gedoopt te Buggenum op 1 april 1779, overleden aldaar op 7 februari 1852, dochter van Leonardus Joosten en Maria Agnes Tosquiné.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina